תהליך הייצור: הענבים נבצרו ידנית ונסחטו באשכולות שלמים . התירוש הותסס על יד שימרי בר. לאחר סיום התסיסה היין שהה על משקעי השמרים במשך חמישה חודשים .
הבציר מסתמן כאיכותי במיוחד.
אחסון ויישון: היין יהיה בשיאו בשנתו הראשונה וישמר היטב כשנתיים ממועד הבציר בתנאי אחסון נאותים.
קבלו את התפריט השבועי אליכם בכל שבוע!
נרשמים עכשיו למועדון הלקוחות של אתר דה בוצ’רס, מקבלים תפריט שבועי ועדכונים שוטפים של הנחות ומבצעים, אשר יטיבו לכם ברכישות הבאות! מועדון קצבים תל אביבי טרי ללא מיילים מעצבנים וללא ספאם!
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.