יין הדגל של היקב, בלנד המופק מענבים הגדלו בכרמי הגליל העליון ליין אופי עוצמתי וצבע בורדו בוהק, מלווה בארומות שופעות של גרגרי יער, דובדבנים וריבת שזיפים על רקע ניחוחות מתובלים של וניל, ציפורן ועץ אלון קלוי. יין מאוזן היטב, גוף מלא וסיומת ארוכה וקלאסית.
תהליך הייצור: 10-151 ימי תסיסה “על הקליפות” בכ-28 מעלות. תסיסה מלולקטית מלאה ו-16 חודשי יישון בחביות עץ אלון צרפתי.
הבציר: עונת הגידול שקדמה לבציר החלה בחורף גשום והגפנים התעוררו לקרקע רטובה ותנאים טובים לצימוח . האביב החל מוקדם יותר מרב העונות וכתוצאה ההבשלה הוקדמה ברוב החלקות. תחילת האביב התאפיינה בצימוח נמרץ של הגפנים ועומס רב על הכורמים לעמוד במשימות הגידול בעונה. לאורך העונה מזג האוויר היה מתון וללא אירועי קיצון. הבשלת הפרי הייתה אחידה ומתונה לאורך העונה.