מצרכים לסל:
1 חבילה בשר טחון טרי
1 יח’ בצל לבן גדול קצוץ דק דק
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק דק
1 כף פלפל שחור טחון
1 כף מלח דק
2 שיני שום קצוצות דק דק
1/2 כוס מיי סודה לשתייה
1 כף שמן קנולה “עץ הזית”
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המצרכים בקערת בול עד שכל המצרכים מתאחדים למסה אחידה.
- יוצרים קציצות עגולות שטוחות במשקל של 60/70 גרם ליחידה.
- מכניסים למקרר למשך שעתיים.
- צולים על מנגל חם או אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.