תהליך ייצור: תסיסה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה והתיישנות במיכלי בטון מסורתיים במשך 18 חודשים.
על היין: שאטונף קלאסי עם מאפיינים פירותיים מובהקים עם ניחוחות עשירים של פרי אדום בשל ותבלינים עדינים ברקע. בעל גוף בינוני עד מלא ואלגנטיות נהדרת.
₪225
אזור גידול: שאטונף דו פאפ בעמק הרון. גפנים בנות 50 שנה.
זן ענבים: גרנאש (70%), סירה (20%), מורבדר (10%)
תהליך ייצור: תסיסה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה והתיישנות במיכלי בטון מסורתיים במשך 18 חודשים.
על היין: שאטונף קלאסי עם מאפיינים פירותיים מובהקים עם ניחוחות עשירים של פרי אדום בשל ותבלינים עדינים ברקע. בעל גוף בינוני עד מלא ואלגנטיות נהדרת.
רק משתמשים רשומים אשר רכשו מוצר זה יכולים לרשום חוות דעת.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.