ריבת בצל קלאסית, עשויה מהמון בצל, צ’ילי ותבלינים,
המשלבת מתיקות עדינה עם פיקנטיות נעימה. אפשר להוסיף אותה למוקפצים, לעוף ולבשר, אבל השידוך האולטימטיבי של ריבת בצל הוא לכבד עוף. היא בת לוויה אלגנטית לפטה כבד, ואפשר להוסיף אותה למחבת עם כבד עוף מטוגן, או להגיש אותה עם כבד קצוץ.
נסו לעשות טוסט עם גבינה איכותית וריבת בצל או להוסיף כף על המבורגר או פולנטה.
למתכון המיתולוגי של פאב הבאר של גבינת חלומי מוקפצת עם ריבת בצל
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.