מצרכים לסל:
2 מארזים זוגיים פילה דג לברק
2 כפות שמן זית – קורנייקי “אנשי הזית”
מלח ופלפל גרוס לתיבול
1 גביע של חמאה טוסקנית לדגים MEATOS
1 יח’ קישוא זוקיני חתוך לרבעים
1 יח’ קולורבי חתוך לרבעים
1 יח’ סלק חתוך לרבעים
אופן ההכנה:
- במגש תנור מרופד בנייר אפייה לסדר את הדגים כאשר עור הדג מונח על הנייר.
- למרוח את הדגים בחמאה עד לכיסוי מלא.
- לתבל את הירקות בשמן זית, מלח, פלפל ומעט חמאה טוסקנית ולסדר מסביב לדגים.
4. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות ולהגיש.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.