הפריים ריב הינו נתח אנטריקוט על עצם הצלע . הנתח מתיישן על העצם במקרר יישון לתקופה של עד 21 יום להשגת המרקם הרצוי . את הפריים ריב ניתן להזמין כסטייק במגוון משקלים (לרוב מעל 500 גרם ועד 1 ק”ג ) או כנתח בו מחוברות כמה צלעות להכנה בתנור או במעשנה . את סטייק הפריים ריב מומלץ. להכין על האש , במקרים בו הסטייק עבה מומלץ להכין בשני שלבים , בשלב הראשון צלייה (סגירה) על הגריל, ולאחר מכן להכניס לתנור עד למידת העשייה הרצויה.
קבלו את התפריט השבועי אליכם בכל שבוע!
נרשמים עכשיו למועדון הלקוחות של אתר דה בוצ’רס, מקבלים תפריט שבועי ועדכונים שוטפים של הנחות ומבצעים, אשר יטיבו לכם ברכישות הבאות! מועדון קצבים תל אביבי טרי ללא מיילים מעצבנים וללא ספאם!
Reviews
There are no reviews yet.