Laurent Perrier רוזה הושקה בשנת 1968. היא עשויה מ- 100% ענבי פינו נואר מהחלקות המובחרות ביותר ונחשבת לשמפניה רוזה המובילה בעולם. תהליך ההכנה שלה, בשונה מבתי שמפניה אחרים, מתבצע על ידי השרייה של המיץ עם הקליפות לתקופה של 48 – 72 שעות על מנת להעניק לו צבע וטעם.
קבלו את התפריט השבועי אליכם בכל שבוע!
נרשמים עכשיו למועדון הלקוחות של אתר דה בוצ’רס, מקבלים תפריט שבועי ועדכונים שוטפים של הנחות ומבצעים, אשר יטיבו לכם ברכישות הבאות! מועדון קצבים תל אביבי טרי ללא מיילים מעצבנים וללא ספאם!
Reviews
There are no reviews yet.