מצרכים לסל:
1 חבילה אטריות מקלוני אורז “מזרח ומערב”
1 יח’ בצל לבן פרוס ל1/2 ירח
2 יח’ גזר חתוך למקלות
3 יח’ בצל ירוק חתוך לטבעות עבות
2 יח’ גמבה אדומה חתוכה לרצועות
1 יח’ פלפל צ’ילי אדום חתוך לטבעות (לא חובה)
1 חבילה פרחי ברוקולי “אקזוטיקה”
1 סלסלה פטריות שמפיון ערד חצויות
1/2 כוס כוסברה קצוצה כס
3 כפיות שמן קנולה “עץ הזית”
1 צנצנת רוטב אסייאתי להקפצה MEATOS
אופן ההכנה:
- בסיר עמוק מביאים לרתיחה מים עם מעט מלח ומורידים מהאש. מכניסים פנימה את האטריות למשך 8 דקות. לאחר מכן מוציאים, מסננים ושוטפים מיד במיי ברז.
- במחבת גדולה/ או סיר שטוח רחב מחממים את שמן הקנולה ומתחילים להקפיץ את הירקות לפי הסדר ברשימה שבין ירק לירק ממתינים בין דקה לדקה וחצי.
- לאחר סיום הקפצת הירקות מוסיפים את צנצנת הרוטב אסייאתי להקפצה MEATOS, מיד לאחר מכך מכניסים פנימה את אטריות האורז, מקפיצים קלות ומגישים.
בתאבון
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.