מצרכים לסל:
1 חבילה עלי קייל “אקזוטיקה”
1 יח’ מארז אנדיב אדום
2 יח’ אגס קלוף וחתוך למקלות
2 יח’ נקטרינה חתוך ל1/2 ירח
100 גרם גבינה כחולה “גד”
צנצנת רוטב וינגריט הדרים MEATOS
1/2 כוס שקדים קלויים (מקלות)
1/2 כוס אגוזי מלך
מעט מלח לתיבול
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את עלי הקייל, האנדיב, הפירות, מעט מלח וצנצנת הרוטב וינגריט הדרים MEATOS.
- מסדרים בצלחת/ כלי הגשה מתאים.
- מפוררים מעל את הגבינה הכחולה בחתיכות גסות.
- מקשטים את הסלט באגוזים ושקדים ומגישים.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.